Κατερίνα Μπιλάλη: «Μου ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδη να πάμε στο ξενοδοχείο του, δεν πήγα και δεν πήρα τον ρόλο»

Τι είπε η Κατερίνα Μπιλάλη για τη απόφαση του δικαστηρίου για τον ηθοποιό

Ενα άγνωστο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε η ηθοποιός Κατερίνα Μπιλάλη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο επίμονο φλερτ που δέχτηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ σχολίασε και την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου που τον έκρινε αθώο για τον βιασμό και ένοχο για τις δύο από απόπειρες.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους, η Κατερίνα Μπιλάλη  είπε αρχικά:

«Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να συνεργαστούμε. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ. Δεν πήγαινα. Κάποια στιγμή, και ενώ αυτός ήταν Θεσσαλονίκη κι εγώ Λάρισα σε περιοδεία, μου ζήτησε να έρθει με το αυτοκίνητο ως τη Λάρισα να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα, δεν πήρα τον ρόλο. Το καλύτερο ήταν που έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή και ότι τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο συνέχεια για τον ρόλο και γι’ αυτό δεν συνεργαστήκαμε».

Αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου σχολίασε:
«Έχουμε την κοινωνία και το σύστημα που μας αξίζει. Τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους κακοποιητές τούς γεννά και τους θρέφει το ίδιο το σύστημα που τους νταντεύει. Είμαι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Πιστεύω στην ουτοπία. Και ευτυχώς είμαστε πολλοί. Απόδειξη αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τους καλλιτέχνες και την τεράστια κινητοποίηση, μέσω καταλήψεων και μαζικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, απέναντι στην κατάφωρη αδικία να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί και να μας πετάξουν στο μηδέν, υποβαθμίζοντας και υποτιμώντας τις σπουδές μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα