ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Θα φάει πάλι τα μουστάκια του το δίδυμο Ραγκούσης-Τζάκρη

Το σατανικό σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα για τους τομεάρχες του

Τελικά, ο Τσίπρας πρέπει να έχει σατανικό μυαλό. Ο πρόεδρος Αλέξης έβαλε την Τζάκρη (ναι, τη γνωστή Θεοδώρα της Πέλλας) αναπληρώτρια τομεάρχη Εξωτερικών, με αντικείμενο τον απόδημο ελληνισμό και το εξωτερικό εμπόριο. Και ανέθεσε την εποπτεία και αυτού του τομέα στον Γιάννη Ραγκούση (αναλαμβάνει 3ος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, πίσω από Τσακαλώτο και Σκουρλέτη).

Ο Γιάννης της Πάρου ανέλαβε την ευθύνη των τομέων Δημοσίας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης – Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Δηλαδή, εάν θέλει κάτι να φέρει στη Βουλή η Θεοδώρα, θα πρέπει πρώτα να ρωτά τον Γιάννη. Ας μην ξεχνάμε ότι την εποχή που και οι δύο ήταν στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είχαν φάει τα… μουστάκια τους. Ο Ραγκούσης και πάλι ήταν προϊστάμενός της (υπουργός Εσωτερικών ο Γιάννης, υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Βόρεια Ελλάδα η Θεοδώρα) και «σκοτώθηκαν» για τον «Καλλικράτη».

Τότε η κα Τζάκρη θέλησε να επιβάλει τις δικές της απαιτήσεις όσον αφορά στον νομό της Πέλλας. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των συναδέλφων της βουλευτών στην περιοχή και ιδιαιτέρως του Βασίλη Γιουματζίδη. Ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε γίνει έξαλλος με τη συμπεριφορά της και είχε ζητήσει συνάντηση με τον Ραγκούση. Η συνάντηση έγινε με παριστάμενους πολιτικούς και διοικητικούς προϊσταμένους.

Η κα Τζάκρη επέμενε στην πρότασή της, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού. Τελικά, η Πέλλα μοιράστηκε διαφορετικά απ’ ό,τι η Τζάκρη επιθυμούσε, κάτι που όπως φάνηκε στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συγχωρέσει τον πρώην υπουργό, για τον οποίο έκτοτε δεν είχε να πει ποτέ κάποιο κολακευτικό λόγο.

Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2012, όταν ο Ραγκούσης έκανε λόγο για λογική διαχωρισμών στο ΠΑΣΟΚ, η Θεοδώρα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας κηπουρός του Παπανδρέου, ένας κατ’ απονομή υπουργός που δεν κρίθηκε ποτέ από τον λαό». Δεν πρόκειται να πλήξουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα