ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Θυμηδία για τον Πάκη και το καρφί του Μητσοτάκη

Το νέο παρατσούκλι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας

Θυμηδία προκαλεί στους πολιτικούς κύκλους η κινητικότητα του Προκόπη Παυλόπουλου, του δεύτερου στην ιστορία πρώην Προέδρου που τον αποκαλούν με το κοροϊδευτικό του παρατσούκλι.

Ο πρώτος είναι ο Χρήστος Σαρτζετάκης που έμεινε γνωστός στην ιστορία ως «αγκαλίτσας», και ο δεύτερος είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος, που θα μείνει στην ιστορία ως «ο Πάκης». Ο Πάκης, λοιπόν, έχει αποκτήσει και δεύτερο παρατσούκλι, καθώς τον αποκαλούν πλέον «πράκτορα». Κι αυτό διότι όλη την ημέρα ψάχνει ποιο πρόγραμμα έχει σχεδιάσει η κα Σακελλαροπούλου για να κάνει κι αυτός τα ίδια, ή για να προλάβει την Πρόεδρο.

Φανταστείτε ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι και κάποια παλιόπαιδα σκέφτονται να του κάνουν χουνέρι του «πράκτορα Πάκη». Να ανακοινώσουν μία επίσκεψη, να σκαρφιστεί μία εκδήλωση εκεί ο Πάκης και τελικά η Σακελλαροπούλου να μεταβεί αλλού. Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έριξε το καρφί του προς τον Πάκη κατά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ποιο ήταν το καρφί; Μα τα συγχαρητήρια που έδωσε στην κα Σακελλαροπούλου για τη διήμερη επίσκεψή της στο Καστελόριζο. Εκεί όπου ο «πράκτορας Πάκης» ξέχασε να πάει κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας. Και το θυμήθηκε τώρα, που πήγε η Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα