Κλάτενμπεργκ και Ντέπυ έφαγαν γαύρο(!!!) στην Τρούμπα. Γι’ αυτό έβαλε τον Βερίσιμο στο ντέρμπι! (Καμία σωτηρία)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ βρήκε Πορτογάλο διαιτητή, έναν Βερίσιμο, για να παίξει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Δεν είναι κατηγορία elite της UEFA ο Βερίσιμο.

Αλλά ο Κλάτενμπεργκ έκανε και το άλλο. Βγήκε και συνέφαγε με την Ντέπυ Κοξένογλου! Σε δημόσια θέα. Απροκάλυπτα! Και πού πήγε να φάει; Στον Πειραιά! Γιατί δεν πήγαινε σε κανένα Καβούρι και σε κανέναν Κοκκιναρά; Ύποπτα πράγματα.

Και το κυριότερο. Τι έφαγε ο Κλάτενμπεργκ με την Ντέμπυ; Μήπως έφαγαν γαύρο; Αν είχε το μενού και γαύρο, είναι ακόμα πιο ύποπτο. Άσε που το εστιατόριο που έφαγαν ήταν στην Τρούμπα.

Τι πήγε να κάνει εκεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τη σύζυγο του Κύρου Βασάρα, την Ντέμπυ, που έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο χρόνια ολόκληρα; Και γιατί ήταν μαζί της κι ο Κορακάκης, προπονητής του Ατρομήτου εν όψει του αγώνα Ατρομήτου -ΠΑΟΚ;

Έτσι είναι. Μεγάλο θέμα, να βγαίνει ο Κλάτενμπεργκ για φαΐ στον Πειραιά και να μην πάει στα Βλάχικα στη Βάρη, εκεί που είναι ουδέτερη ζώνη.

Να το σοβαρέψουμε. Αυτό το πράγμα στην νομολογία λέγεται «δίκη προθέσεων». Είναι άτιμο πράγμα η δίκη προθέσεων. Τον κατηγορείς κάποιον προκαταβολικά γι’ αυτό που θεωρείς ότι πρόκειται να κάνει. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα.

Ο Τάσαρος ο Τσατάλης, αυτή η τρομερή πένα της δημοσιογραφίας στο Σαββιδοτεχνείο, αναρωτιέται γιατί όχι elite διαιτητής. Και γιατί ο Κλάτυ φέρνει τον Βερίσμο. Αν ο Πορτογάλος κάνει μια άριστη διαιτησία, ο Τάσαρος θα τα ξεχάσει όλα.

Αν ο Βερίσιμο αδικήσει την ΑΕΚ και κανένα ανάποδο φάουλ, «τα γράφαμε εμείς». Ό,τι και να γίνει, ο Τάσαρος είναι μέσα.

Στο Μαρινακέικο από την άλλη, τα ρίχνουν στην εφημερίδα «Espresso» του Φιλιππάκη, επειδή πήρε στο κυνήγι στον Κλάτενμπεργκ και τον φωτογράφισε να τρώει με την Ντέπυ.

Και που είναι το κακό, δηλαδή; Δουλειά της εφημερίδας είναι να κυνηγάει τέτοια θέματα. Έκανε τίποτα κακό;

Κι όπως ο Τάσαρος ο Τσατάλης θα δικαιωθεί όπως και να ’χει με τον Βερίσιμο, έτσι και στο Μαρινακέικο, το ίδιο. Αν ο Βερίσιμο κάνει καλή διαιτησία, κανένα πρόβλημα.

Αν δώσει κανένα ανάποδο φάουλ στον Ολυμπιακό, θα φταίει η εφημερίδα που τον πήρε στο κυνήγι τον Κλάτενμπεργκ και επηρέασε και τον Βερίσιμο. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα