Λευτέρη, πάρ’ το αλλιώς… με 40.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ

Στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα πάνε 40.000 νοματαίοι. Μάλιστα. Η ερώτηση απευθύνεται στον υφυπουργό Αυγενάκη. Όλοι αυτοί για να υποστούν πλήρη έλεγχο, θα πρέπει να ξεκινήσουν από Παρασκευή βράδυ, για να μπούνε κανονικά στις 7.30μ.μ. που αρχίζει το ματς.

Και δεν σ’ το λέμε εμείς αυτό. Ο ίδιος ο Μποροβήλος το είπε. «Δεν μπορούμε να ελέγξουμε 14.000 κόσμο, μην κοροϊδευόμαστε». Αυτό είπε ο Γιώργος. Κι εδώ μιλάμε ότι θα πάνε 40.000.

Λευτέρη Αυγενάκη, πάρ’ το αλλιώς με την πληρότητα 90% στα γήπεδα, όταν γίνεται της Πόπης το κάγκελο με την πανδημία, όταν χάνονται τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα και αυξάνεται κι ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Έτσι είναι. Δεν μπορεί από τη μία ο πρωθυπουργός να βαράει τις καμπάνες με διαγγέλματα κι από την άλλη να πάει τόσο λαός στο γήπεδο. Οι επενδυτές, βέβαια, είναι ικανοποιημένοι, αλλά εδώ μιλάμε για έγκλημα κανονικό.

Η «Α» και η iapopsi.gr ήταν το πρώτο και το μοναδικό Μέσο που σήκωσε το θέμα με την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Ότι εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους διασποράς του κορωνοϊού. Οι άλλοι ήταν ικανοποιημένοι που ο Αυγενάκης αύξησε την πληρότητα.

Κι όχι μονάχα αυτό, ότι δεν φοράνε μάσκες στην κερκίδα, αυτό μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε στην τηλεόραση. Εδώ μιλάμε ότι έχουν βρει και τρόπο να τρυπώνουνε στα γήπεδα χωρίς έλεγχο. Όλοι αυτοί είναι και πλήρως εμβολιασμένοι;

Και πόσο κόσμος χρειάζεται στις θύρες του ΟΑΚΑ για να κάνουν ελέγχους σε 40.000 κόσμο;  Καλά κρασιά. Και μετά, η πανδημία καλπάζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα