Κωνσταντίνου: «Ο ενιαίος Παναθηναϊκός θα βοηθήσει τον ερασιτέχνη»

Επί όσων αναφέρθηκαν από τον εκπρόσωπο του ΑΣ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Μπόμη, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε ένσταση από τον ερασιτέχνη και χαρακτήρισε «Είναι θετικό το κλίμα για τη νέα διοίκηση». Επισημαίνοντας πως «ο Παναθηναϊκός ως ενιαίος όπως είναι και πρέπει να είναι, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον ερασιτέχνη».

Συγκεκριμένα, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, ανέφερε: «Το ΔΣ έγινε σε βαρύ κλίμα εξαιτίας του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου, ήταν δύσκολο για όλους και όπως ήταν λογικό όλοι δώσαμε τα συλλυπητήριά μας. Είναι θετικό το κλίμα για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός ως ενιαίος όπως είναι και πρέπει να είναι, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον ερασιτέχνη.

Η κουβέντα έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και αποφασίστηκε να γίνει Γενική Συνέλευση στις 6 Ιουλίου, με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως το ποσό των 20 εκ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος και ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε ο νέος επενδυτής να βάλει τα χρήματα. Δεν υπήρξε καμία ένσταση από τον ερασιτέχνη, θα δούμε τις υπάρχουσες συμβάσεις και θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις».

Διαβάστε επίσης