Κορωνοϊός: Άνδρας επιχείρησε να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου

Ακόμα ένα περιστατικό με μαϊμού εμβολιασμό καταγράφηκε, αυτή τη φορά στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας στην οδό Δωδεκανήσου, όπου το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης άγνωστος επιχείρησε να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Ο άγνωστος προσήλθε κανονικά σε ραντεβού για εμβολιασμό στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, ωστόσο, το προσωπικό που θα τον εμβολίαζε αντιλήφθηκε ότι ο άντρας που έχουν μπροστά τους δεν είναι ο κάτοχος της ταυτότητας που τους επέδειξε.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε ο άγνωστος άρχισε να τρέχει καταφέρνοντας να διαφύγει από την οδό Δωδεκανήσου πεζός. Πίσω του, εντούτοις, άφησε την αστυνομική ταυτότητα που είχε επιδείξει. Στο σημείο έφτασαν άντρες της Άμεσης Δράσης στους οποίους το προσωπικό παρέδωσε την ταυτότητα. Λίγες ώρες μετά στο εμβολιαστικό κέντρο εμφανίστηκε ένας 29χρονος, στον οποίο ανήκε η ταυτότητα και ο οποίος συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στις Αρχές καθώς μόλις λίγο καιρό πριν στην ίδια περιοχή είχε συλληφθεί ένας άντρας, ο οποίος είχε πάρει 25 ευρώ για να εμβολιαστεί για λογαριασμό τρίτου προσώπου. Οι Αρχές θα ερευνήσουν και το ενδεχόμενο σύνδεσης των δύο περιστατικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα