ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξήθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι απλές νοσηλείες ασθενών με COVID-19

Στον τηλεοπτικό αέρα της ενημερωτικής εκπομπής του Mega “LIVE NEWS” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και Mέλος Επιτροπής, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όντας ωστόσο εξαιρετικά επιφυλακτικός αναφορικά με την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων.

Ει9δικά για το άνοιγμα του λιανεμπορίου ο κ. Εξαδάκτυλος παρέπεμψε στα δεδομένα που θα υπάρχουν μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, καθώς όπως εξήγησε είναι παρακινδυνευμένο να κάνω εκτίμηση.

Ερωτηθείς για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, τόνισε πως «αν κάνουμε ένα βήμα ακόμα θα πρέπει ο πατέρας να φέρει εισόδημα στο σπίτι. Τον Μάη το πρώτο που άνοιξε ήταν το λιανεμπόριο», σημειώνοντας ουσιαστικά ότι προκρίνει το άνοιγμα του λιανεμπορίου εν συγκρίσει με τα σχολεία.

Σχετικά με το τρίτο κύμα της πανδημίας και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα ανέφερε: «Βλέπουμε τους καρπούς των κόπων μας, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο 50% του μάξιμουμ αριθμού των ανθρώπων που είχαμε διασωληνωμένους.

«Τις τελευταίες ημέρες είχαμε και μια αύξηση στις απλές νοσηλείες ασθενών με Covid, ας ευχηθούμε ότι αυτό θα είναι πρόσκαιρο…» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα