Κοτζιάς: «Σε όλα κάνουν φοβισμένοι πίσω»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Νίκος Κοτζιάς σχολιάζοντας ά Συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής, αναφορικά με την Τουρκία.

«Δεν λήφθηκαν μέτρα σε βάρος Τούρκων αξιωματούχων αλλά μόνο Λευκορώσων, ενώ Τούρκοι βουλευτές και δήμαρχοι είναι στις φυλακές. Δεν λήφθηκαν ούτε μέτρα ενάντια σε ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής μέσων, γνώσεων και προσωπικού για υλοποίηση τουρκικών παρανομιών. Και, όμως, θριαμβολογούν», σχολιάζει ο κ. Κοτζιάς.

Aναλυτικά η ανάρτηση

«Στις Βρυξέλλες δεν λήφθηκαν μέτρα σε βάρος τούρκων αξιωματούχων αλλά μόνο Λευκορώσων, ενώ τούρκοι βουλευτές και δήμαρχοι είναι στις φυλακές.

»Δεν λήφθηκαν ούτε μέτρα ενάντια σε ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής μέσων, γνώσεων και προσωπικού για υλοποίηση τουρκικών παρανομιών.

»Και, όμως, Κυβέρνηση και φιλικά μέσα προς αυτή θριαμβολογούν.

»Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά, δεν πέταξαν ελληνικά αεροπλάνα στην παρέλαση της Λευκωσίας στον εορτασμό της δημιουργίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για “να μην προκληθούν” οι Τούρκοι ενόψει διερευνητικών.

»Και αυτά όλα ενώ η Τουρκία διατηρεί το casus belli σε βάρος της Ελλάδας και κατέχει παράνομα το βόρειο κομμάτι της Κύπρου με δεκάδες χιλιάδες στρατό.

»Ο δε ΥΠΕΞ κος Δένδιας “ξέχασε” στον χαιρετισμό του στην Κύπρο, να ζητήσει την κατάργηση του καθεστώτος των εγγυήσεων.

»Σε όλα κάνουν φοβισμένοι πίσω. Αλλά ουδείς μιλά για αυτά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα