Κουτσούμπας: Να εκλέξουμε πολύ περισσότερους «Πελετίδηδες» σε όλη την Ελλάδα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι η αγωνιστική δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα, γιατί βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου συναντήθηκε στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τον δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Πελετίδη, καθώς και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Σωτήρη Παρίση.

Κατά την παρουσία του εκεί, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστειλε μήνυμα «νίκης και αισιοδοξίας» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας ότι στην Πάτρα «η αγωνιστική δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα, ακριβώς γιατί βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών, του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων».

«Την Κυριακή ψηφίζουμε τη ‘Λαϊκή Συσπείρωση’, με το ‘γαρύφαλλο’, παντού σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Για να εκλέξουμε πολύ περισσότερους ‘Πελετίδηδες’ σε όλη την Ελλάδα’», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΚΚΕ.

Πελετίδης: Ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα

Από την πλευρά του, ο Κώστας Πελετίδης ανέφερε ότι «εννέα χρόνια τώρα, δίνουμε με τον πατραϊκό λαό έναν όμορφο αγώνα για την προκοπή του λαού μας, για να έχουν τα παιδιά μας αυτά που δικαιούνται και σε αυτόν τον ωραίο αγώνα είχαμε συμπαραστάτη πάντοτε το ΚΚΕ και τον γραμματέα μας, τον Δημήτρη τον Κουτσούμπα, και τον ευχαριστούμε για όλη αυτή την συμπαράσταση, γιατί όταν έχουμε πολλές δυνάμεις και ισχυρή βοήθεια έχουμε και νίκες».

Δήλωσε σίγηουρος ότι «αύριο θα συνεχίσουμε μαζί στον ίδιο δρόμο, μαζί με τον πατραϊκό λαό, για να έχουμε αυτά που πρέπει. Ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα, δημιουργεί προϋποθέσεις για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και μέλλον για τα παιδιά μας».

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στις 19.30, θα παρευρεθεί στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα (Πλατεία Τριών Συμμάχων), όπου θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης και ο Σωτήρης Παρίσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα