Κραυγή απόγνωσης από την Κελεκίδου: «Έχει να μπει ένα χρόνο μεροκάματο στο σπίτι μας»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της λόγω κορωνοϊού

Την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των τραγουδιστών εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια, αλλά και για την ανησυχία της για το μέλλον, μίλησε Κέλλυ Κελεκίδου στην εκπομπή Τ-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν πλήττει μόνο εμάς τους καλλιτέχνες όλη αυτή η κατάσταση, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους. Η πολιτεία πρέπει να δείξει περισσότερο τη στήριξή της, γιατί δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα, εμείς έχουμε να δουλέψουμε ένα χρόνο. Αν σκεφτείς ότι μέχρι το Πάσχα δεν θα ανοίξουν οι χώροι που μπορούμε να εμφανιστούμε, μιλάμε ότι ένα χρόνο περίπου είμαστε στην ανεργία όλοι» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Είμαστε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Νίκο (Κουρκούλη). Έχει να μπει ένα χρόνο μεροκάματο στο σπίτι μας. Αισθανόμαστε κάπως ευνουχισμένοι κατά κάποιο τρόπο, γιατί ενώ θέλουμε να δουλέψουμε, δεν μπορούμε. Σεβόμαστε τα μέτρα, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει η πολιτεία να δείξει τη στήριξή της με κάποιον τρόπο σε όλους τους καλλιτέχνες, αλλά και σε χιλιάδες εργαζόμενους».

«Με τρομάζει το αύριο, γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει», κατέληξε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα