Κρίσιμη νίκη η Ελβετία 2-0 την Ιρλανδία

Η Ελβετία νίκησε 2-0 την Ιρλανδία στη Γενεύη για την όγδοη αγωνιστική του τέταρτου προκριματικού ομίλου του EURO 2020 και μείωσε στο -1 από τους Βρετανούς και τη Δανία δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, βάζοντας «φωτιά» στην υπόθεση πρόκριση στα τελικά.

Οι Ελβετοί πίεσαν και άνοιξαν στο 16’ το σκορ. Ο Σεφέροβιτς δέχτηκε την μπαλιά του Μεχμεντί και με ωραίο τρόπο έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σεφέροβιτς δημιουργούσε κάποιες απειλές στην ιστία των Ιρλανδών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους γηπεδούχους, παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα τους. Οι Ελβετοί συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο 93’ το αυτογκόλ του Ντάφι από την προσπάθεια του Σεφέροβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Γιβραλτάρ-Γεωργία 2-3

Στο 10’, ο Καρασβίλι δέχτηκε τη σέντρα του Σενγέλια και έκανε το 0-1. Στο 21’ ο Κανκάβα δέχτηκε την μπαλιά του Ανανίντζε μέσα στην περιοχή και έκανε το 0-2.

Η αντεπίθεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τα ανάλογα αποτελέσματα. Στο 66’, ο Μπρίτο έδωσε στον Κασκιάρο και αυτός μείωσε σε 1-2. Στο 74’ ο Τσιπολίνα ισοφάρισε και έβαλε «φωτιά» στο ματς. Όμως, οι Γεωργιανοί απάντησαν στο 84’ με τους Σενγκέλια και Κβιτάλια να συνδυάζονται και τον τελευταίο να κάνει το τελικό 2-3.

Βαθμολογία:

Ιρλανδία 12

Δανία 12

Ελβετία 11

Γεωργία 8

Γιβραλτάρ 0

 

 

Διαβάστε επίσης