Λαρισαίος μεγαλογαιοκτήμονας, κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης κόρης υπαλλήλου του

Το κορίτσι αποκάλυψε στα 17 την αλήθεια στη μητέρα του και ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ανήλικης 11 ετών, η οποία σήμερα είναι 21 ετών, θα καθίσει 57χρονος μεγαλογαιοκτήμονας της Θεσσαλίας, ο οποίος, σύμφωνα με το onlarissa.gr κατάγεται από χωριό της Λάρισας.

Η περιπέτεια για το μικρό κορίτσι ξεκίνησε λίγα χρόνια μετά την άφιξη της στην Ελλάδα σε ηλικία 8 ετών μαζι με τη μητέρα της και τα μεγαλύτερα αδέλφια της. Από το 2012 η μητέρα της άρχισε να εργάζεται ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα της Θεσσαλίας.

Εξαιτίας της πολύχρονης εργασίας της μητέρας είχαν αναπτυχθεί με τον μεγαλογαιοκτήμονα σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης που όμως έμελλε – σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα – να οδηγήσουν στον βιασμό της ανήλικης, μόλις στα 11 της χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η κοπέλα, την βίασε αρκετές φορές και προσπάθησε να την πείσει ότι δεν της φέρονται σωστά στο σπίτι της προκειμένου να το εγκαταλείψει. Μάλιστα την διαβεβαίωνε ότι θα την ενίσχυε εκείνος οικονομικά. Το κορίτσι στα 17 του χρόνια αποκάλυψε την αλήθεια στην μητέρα της και έπειτα έκανε την καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένου και σε απόπειρα και στη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα