Λήστεψε κομμωτήριο με… μπουλντόζα!

Ένα πρωτότυπο όχημα επέλεξε ο ληστής για να πραγματοποιήσει την ληστεία του.

Ξεπερνάει κάθε φαντασία η ληστεία με τον δράστη που διάλεξε να ξαφρίσει ένα κομμωτήριο με την χρήση μπουλντόζας στο Άνκορεϊτζ της Αλάσκας. Ναι καλά ακούσατε! Επίσης το εν λόγο όχημα χρησιμοποιήθηκε για ακόμα μια ληστεία.

Στις 22 Δεκεμβρίου ο Brian Petross έκλεψε έναν φορτωτή Caterpillar που ήταν σταθμευμένο σε ένα ασφαλές πάρκινγκ και χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο όχημα τέσσερις μέρες αργότερα, για να κλέψει ένα κομμωτήριο στο Φάιεργουιντ.

Συγκεκριμένα, το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου ένα άτομο που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, περνώντας έξω από το κομμωτήριο διαπίστωσε πως η πόρτα και το παράθυρο ήταν σπασμένα. Κάλεσε αμέσως τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος του Άνκορεϊτζ «ο Petross οδήγησε τον φορτωτή στο κομμωτήριο, βγήκε έξω, πήρε μια γλάστρα, έσπασε το παράθυρο της μπροστινής πόρτας, μπήκε στο κομμωτήριο, έκλεψε διάφορα αντικείμενα και εν συνεχεία απομακρύνθηκε με τον φορτωτή».

Και ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν το μέρος προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία, έλαβαν ειδοποίηση για μια νέα διάρρηξη σε άλλο σημείο της πόλης.

Στο δρόμο είδαν έναν φορτωτή σταματημένο σε πάρκινγκ με τον οδηγό να βρίσκεται μέσα. Σταμάτησαν στο σημείο για έρευνα και διαπίστωσαν πως ο φορτωτής ήταν αυτός που είχε κλαπεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Έτσι, οι αξιωματικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 42χρονου Petross ο οποίος αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών για κλοπή οχήματος, διάρρηξη, κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα