Λοβέρδος: Ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, δεν ξέρουμε τι λέει ο Κασσελάκης

«Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο», είπε σχετικά με το πολιτικό στίγμα των «Δημοκρατών»

Για τους στόχους των «Δημοκρατών» στις Ευρωεκλογές μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας παράλληλα τις παρουσίες των Νίκου Ανδρουλάκη και Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, ο Κασσελάκης δεν ξέρουμε τι λέει», δήλωσε σχετικά με τους επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Ο κ. Κασσελάκης όταν δεν μιλάει τοξικά, μιλάει σαν να έχει ένα απεριόριστο προϋπολογισμό», είπε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.

 

«Εχουμε στόχο να είμαστε μεγάλο κόμμα, το έκτο στη βουλή» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας πως στόχος των Δημοκρατών για τις ευρωεκλογές είναι ποσοστό άνω του 3% και μία έδρα αν υπάρχουν διαθέσιμες.

«Πάμε να δώσουμε μια κυβερνητική λύση στον κόσμο που δυσαρεστείται από την ακρίβεια και ειδικά οι Μακεδόνες από την ποιότητα της εξωτερικής μας πολιτικής τα τελευταία χρόνια», είπε, προσθέτοντας πως στόχος είναι η «έντονη αντιπολίτευση αλλά όχι αποσταθεροποιητική».

«Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο», είπε σχετικά με το πολιτικό στίγμα των «Δημοκρατών» και τόνισε πως και οι 42 υποψήφιοι έχουν πάρει «διαζύγιο» με τον επαγγελματικό αρνητισμό. «Αν πει κάτι καλό ο κ. Κασσελάκης ή ο κ. Μητσοτάκης θα το δεχτούμε», εξήγησε.

Ο ίδιος εξήγησε πως αν βγάλουν έδρα οι Δημοκράτες στο Ευρωκοινοβούλιο και αν ο ίδιος εκπροσωπήσει το κόμμα, θα μείνει ένα χρόνο και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα στον επόμενο, προκειμένου να προετοιμάσει το κόμμα για τις βουλευτικές εκλογές.

Για τα τεκταινόμενα με τη Βόρεια Μακεδονία τόνισε πως θα έπρεπε να λειτουργούν οι επιτροπές παρακολούθησης της εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα