ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί σενάρια για μένα και τον Βενιζέλο ότι θα πάμε στη Ν.Δ.”

«Εμείς δεκανίκι στο ΣΥΡΙΖΑ της πτώσης δεν πρόκειται να γίνουμε. Έκανε τις επιλογές του και θα συνεχίσει με αυτές». Με αυτό τον τρόπο απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας το φλερτ από τον Νίκο Παππά, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος σε πρόσφατο άρθρο, του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για το ιδανικό μετεκλογικό τοπίο, σχολίασε «με τον Σαμαρά έχουμε μνήμες μιας πολύ καλής κυβέρνησης, που αν δεν την είχαν ρίξει, η χώρα θα είχε μπει σε πάρα πολύ γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ήταν ένας πολύ καλός πρωθυπουργός. Έχει το απόλυτο δικαίωμα να θυμάται».

Για ενδεχόμενες κομματικές συνεργασίες, ανέφερε ότι «αυτό το αποφάσιζε ο λαός, με τις εκλογές». Όπως είπε, το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ένα διψήφιο ποσοστό. Σχολιάζοντας τα σενάρια, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Βενιζέλος θα πάνε στην Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ότι «αυτά τα διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφερόμενος στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης είπε ότι «αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα έρθει στην Βουλή. Εγώ θα πω, ότι όταν θα φτάσουμε να ψηφίσουμε, θα σκεφτούμε τον συσχετισμό των δυνάμεων».
Σχολιάζοντας την τουρκική προκλητικότητα, ανέφερε, «τα θέματα δεν είναι απλά. Πέρα από την προκλητική στάση της Τουρκίας, έχουμε μια κυβέρνηση που είναι σπασμένη στα δυο. Έτσι δεν μπορεί να γίνει δουλειά και τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Πρέπει η κυβέρνηση να τα βρει μεταξύ της».

Διαβάστε επίσης