Λουτσέσκου: “Η επιτυχία βασίζεται στην αποτυχία”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις τελευταίες αποτυχίες παραδέχτηκε πως το αρχικό πλάνο του για πρωταθλητισμό δεν βγήκε και μίλησε για άλλους στόχους. Στην Τούμπα υπάρχει πλέον η αίσθηση ότι η ομάδα θα στηθεί από την αρχή κι αυτό έρχεται να ενισχύσει μία κίνηση του 52χρονου τεχνικού.

Σε μία από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ για να επικοινωνεί με γνωστούς και φίλους, έχει ποστάρει μία ρήση που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και ανήκει στον Σάμνερ Ρέντστοουν, τον μεγιστάνα των μίντια (επικεφαλής της εταιρείας πολυμέσων Viacom, στην οποία ανήκουν το αμερικανικό κανάλι CBS και η Paramount Pictures, ισχυρού άνδρα πίσω από το MTV και το Nickelodeon) που έφυγε πέρυσι το καλοκαίρι από την ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Η ρήση αυτή έχει ως εξής: “Η επιτυχία δεν βασίζεται στην επιτυχία, αλλά στην αποτυχία. Βασίζεται στην απογοήτευση, μερικές φορές χτίζεται στην καταστροφή”.

Μάλιστα, ο Ρέντστοουν έχει ερωτηθεί σχετικά, σε μία συνέντευξή του στο CNBC το 2012. Τότε είχε εξηγήσει: “Αυτό που είχα πει είναι ότι η επιτυχία δεν χτίζεται πάνω στην επιτυχία. Τουλάχιστον η μεγάλη. Η μεγάλη επιτυχία χτίζεται πάνω στην αποτυχία και την απογοήτευση, ακόμη και στην καταστροφή, στο πώς τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά, στο πώς φέρνεις τα πάνω κάτω. Αυτό είναι η επιτυχία, γιατί αποδεικνύει τον χαρακτήρα σου”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα