Η Νάντια Γιαννακοπούλου στηρίζει Ανδρουλάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ

Χρέος όλων μας να σεβαστούμε τη μεγάλη διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου, τονίζει στην ανακοίνωσή της η βουλευτής

Την απόφασή της να στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε η βουλευτής του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μετά την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να ψηφίσει Ανδρουλάκη στο δεύτερο γύρο, και η κυρία Γιαννακοπούλου, εκ των βασικών υποστηρικτών του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, έκανε δημόσια την επιλογή της για τον νέο πρόεδρο του Κινήματος.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επισημαίνει, μάλιστα, πως η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου «είναι τόσο μεγάλη, που τίποτε δεν μπορεί να τη θολώσει, να την αμφισβητήσει ή να τη διαφοροποιήσει. Χρέος όλων μας είναι να τη σεβαστούμε».

Η ανακοίνωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου:

«Την περασμένη Κυριακή 270.000 δημοκρατικοί συμπολίτες μας, εν μέσω πανδημίας, προσήλθαν στις κάλπες και  εξέπεμψαν μήνυμα ανανέωσης, ενότητας και  θέλησης για μια νέα δυναμική πορεία της Παράταξής μας. Ανέδειξαν πρώτο και με μεγάλη διαφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη, κρίνοντας ότι αυτός ως Πρόεδρος μπορεί να κάνει πράξη την ανανέωση και να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στο νέο δυναμικό και πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Αυτό ήταν το ισχυρό μήνυμα από τα αποτελέσματα των εκλογών του πρώτου γύρου. H διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου είναι τόσο μεγάλη, που τίποτε δεν μπορεί να τη θολώσει, να την αμφισβητήσει ή να τη διαφοροποιήσει. Χρέος όλων μας είναι να τη σεβαστούμε.

Ποτέ δεν κρύφτηκα, πολύ περισσότερο σε μείζονα θέματα . Γι’ αυτό δηλώνω δημόσια ότι στις εκλογές του δεύτερου γύρου  στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας συγχρόνως, ότι σε αυτό τον Αγώνα δεν περισσεύει κανείς και η ενότητα της παράταξής μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία μας.

Όλοι μαζί προχωράμε με αισιοδοξία και πίστη  για να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και να το κάνουμε αντάξιο της ιστορίας του. Αυτό είναι το στοίχημα για την νέα ηγεσία και για όλους μας:

Να επανακτήσουμε και να ανασυντάξουμε  τις αστείρευτες δυνάμεις του δημοκρατικού χώρου, κόντρα στο συντηρητισμό της Ν.Δ. και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα