Λύγισε ο δύτης: «Άναψε ένα κερί για το μωρό»

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Λύγισε ο δύτης μόλις εντόπισε την σορό της 6χρονης Sierra- θύμα του μανιακού δολοφόνου της Κύπρου, Νίκου Μεταξά- στα νερά της λίμνης Μεμί

Ο serial killer «Ορέστης», οαποφάσισε μόλις την Τετάρτη  να ομολογήσει ότι είχε στραγγαλίσει το παιδί, όπως και τη μητέρα του, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε πετάξει το κορμάκι του.

Μόλις ο δύτης βρήκε το παιδί, μίλησε στον συντονιστή της επιχείρησης. Ήταν ο επίλογος του δράματος. Ο επίλογος ερευνών που κράτησαν εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο «Ορέστης», κυνικός και αμετανόητος, παραπλανούσε τις αρχές σχετικά με το που είχε πετάξει το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού.

Τον συγκλονιστικό διάλογο ανάμεσα στον δύτη, τον Πάμπο Ομήρου και τον συντονιστή Eduardo Branco, έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία που βοήθησε τις αρχές στον εντοπισμό και την ανάσυρση του πτώματος από τη λίμνη.

“Βαστώ το στην αγκαλιά μου”

«Άναψε ένα κερί» είναι η πρώτη κουβέντα του δύτη. Όταν ο συνεργάτης του τον ρωτά γιατί, εκείνος λυγίζει. «Για το μωρό. Βαστώ το στην αγκαλιά μου Edward, βαστώ το λαλώ σου» λέει συγκινημένος. Το μόνο που μπορεί να ψελλίσει ο συντονιστής είναι το αυτονόητο: «δεν έχω λόγια».

Μαζί με τον συνταρακτικό διάλογο που ραγίζει καρδιές, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την επιχείρηση. Σε μια απ’ αυτές, ο Πάμπος Ομήρου φαίνεται να έχει σηκώσει τα χέρια προς τον ουρανό.

Διαβάστε επίσης