«Μαχαίρι» στο Open TV ο Ιβάν πριν πουλήσει στον Κοκλώνη

Πετσοκόβει το μπάτζετ πριν πουλήσει στον τηλεαστέρα Κοκκλώνη το OPEN TV ο Ιβάν Σαββίδης. Μπορεί να είναι κι αυτό μέρος της συμφωνίας του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με τον Κοκλώνη.

Τα ανυπέρβλητα προβλήματα αυτή την στιγμή στο κανάλι του Ιβάν αφορούν στον τομέα ενημέρωσης. Περικοπή μπάτζετ, απομακρύνσεις και αναζήτηση παρουσιαστή οι «καυτές πατάτες».

Δυσχεραίνουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο οι καταστάσεις στο Open. Με την ψυχαγωγία να βρίσκεται κυριολεκτικά στο ναδίρ πρόβλημα έχει αρχίσει να υπάρχει και στην ενημέρωση που παρά τα μέτρια έως χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχει βγάλει και ειδήσεις, έχει κάνει και επιτυχίες.

Άνωθεν εντολή θέλει περικοπή του μπάτζετ και στον συγκεκριμένο τομέα. Πράγμα που σημαίνει λιγότερες βάρδιες, λιγότεροι ανταποκριτές, λιγότερες αποστολές κτλ.

Το κλίμα αυτό δημιουργεί όπως είναι φυσικό αίσθημα ανασφάλειας στους δημοσιογράφους. Την ίδια στιγμή ορθάνοιχτο παραμένει το ζήτημα της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με δεδομένης την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη.

Η Φαίη Μαυραγάνη δεν φαίνεται να επιθυμεί να μεταφερθεί στο συγκεκριμένο πόστο και τώρα τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Γιάννη Παπαδόπουλου και της Λίνας Δρούγκα. Δηλαδή λύση εκ των έσω σε κάθε περίπτωση.

Εάν αυτό συμβεί θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο στα υπόλοιπα δελτία (Μεσημέρι, Σαββατοκύριακο κτλ) οι υπόλοιπες παρουσιάστριες των μικρότερων δελτίων Μίνα Καραμήτρου, Ευλαμπία Ρέβη και Δέσποινα Βλεπάκη.

Πηγή: nassosblog.gr

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα