Μάκης Γκαγκάτσης: Φοβάται την «καμπάνα» της Εφέσεων και καταγγέλλει την Επιτροπή προκαταβολικά

Η δήλωση του Μπαλτάκου πέρασε στα ψιλά. Κι όταν μιλάει ο Τάκης, ξέρει τι λέει και δεν πετάς ούτε ένα ψίχουλo κάτω από το τραπέζι. Τι είπε ο Μπαλτάκος στη «LiveSport» στις 22 του μήνα; Ότι ο ΠΑΟΚ έκανε καταγγελία στον Άρειο Πάγο, στον υπουργό Δικαιοσύνης, στον επιθεωρητή δικαστών και τη διοίκηση του Εφετείου και κατά του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου, εκτός από το απλό μέλος Γεράσιμο Βρυώνη.

Η καταγγελία έγινε γιατί η Επιτροπή Εφέσεων παράτυπα, όπως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ, δέχτηκε πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ερώτημα: Γιατί δεν έγινε κοινή καταγγελία και για τους δύο, και πρώτα για τον Βρυώνη και μετά από τρεις ημέρες για τον Φιλόπουλο; Δεν το είχαν σκεφτεί; Έχουν καμιά σχέση οι καταγγελίες αυτές με την παρουσία του Μάκη Γκαγκάτση στις 10 Ιουνίου ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τη γνωστή ιστορία με τις δηλώσεις του ότι θα χώριζε (ο Μάκης, ε;) την Ελλάδα στα δύο; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Πρωτόδικα, ο Μάκης Χρυσοστομάκης είχε τιμωρηθεί με το βαρύ πρόστιμο των 16.000 ευρώ! Κι αν τον «κοπανήσουν» Φιλόπουλος και Βρυώνης, τότε θα πει ο Χρυσόστομος, «σας τα έλεγα εγώ». Α, να μην το ξεχάσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε καταγγελία του τρίτου δικαστή της Επιτροπής Εφέσεων, Νικολάου Βόκα. Αυτός είχε αρνηθεί την παρέμβαση του Ολυμπιακού. Πρόταση της «Α» και της iapopsi.gr είναι να καταγγείλει προκαταβολικά ο Μάκης και ολόκληρο το Εφετειακό Σώμα. Γιατί κι απ’ εκεί θα περάσει για τον ίδιο λόγο. Από το Εφετείο, όπου με βάση τον νόμο κινδυνεύει με έξι μήνες φυλάκιση.

 

Διαβάστε επίσης