Μαλακατές: «Να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι»

Την ανάγκη να υπάρξει ομόνοια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού, μετά την ψηφοφορία που έδωσε ποσοστό 68.5% υπέρ της «Διπλής Ανάπλασης» και μετεγκατάσταση του ιστορικού συλλόγου στον Βοτανικό, τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναναγιώτης Μαλακατές

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τα μέλη του Παναθηναϊκού ψήφισαν σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όλους αγαπημένους και ενωμένους για έναν δυνατό Παναθηναϊκό, όπως αξίζει στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα σε εμάς πέφτει όλο το βάρος ώστε ολα αυτά που υπάρχουν στις συμβάσεις να αποτυπωθούν σε μεγάλα γήπεδα όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες προδιαγραφές. Η Λεωφόρος να έχει Παναθηναϊκό χρώμα όπως είπε προχθές και ο Δήμαρχος και να έχουμε στη Λεωφόρο μας τις αναμνήσεις μέσα από το Μουσείο και ό,τι άλλο φτιαχτεί που θα φροντίσουμε να έχει χρώμα Παναθηναϊκό», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

«Είχαμε πει εξαρχής ότι θα στηρίξουμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αυτό κάνουμε. Εκείνο που θέλουμε είναι ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργήσει όπως και να δούμε και νέα Γουέμπλεϊ και για τον ερασιτέχνη και για ολες τις ομάδες. Είναι μια απόφαση που πήρε ο κόσμος και τα μέλη του Παναθηναϊκού. Εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους. Αυτό αποτυπώθηκε σήμερα από το πολύ μεγάλο ποσοστό».

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Βρανόπουλος, είπε με τη σειρά του: «Κατανοούμε απόλυτα ότι βρισκόμαστε στη Λεωφόρο. Η συναισθηματική σύνδεση είναι πάρα πολύ μεγάλη και για μένα και για όλους. Πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Πρέπει να αφήσουμε μια κληρονομιά στις επόμενες γενιές του Παναθηναϊκού, οπότε όλη η διαδικασία προχωράει στην επόμενη μέρα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα