Μαριάπα: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησα τον κορωνοϊό»

Ο Άντριαν Μαριάπα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο 33χρονος αμυντικός της Γουότφορντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Daily Telegraph», δηλώνει… σοκαρισμένος και παράλληλα να μην μπορεί να εξηγήσει το πως συνέβη το… κακό, μην έχοντας κανένα απολύτως σύμπτωμα!

«Από τότε που έλαβα το θετικό αποτέλεσμα, την Τρίτη, “έσπασα το κεφάλι μου” για να βγάλω άκρη πώς ήταν δυνατό να έχω τον ιό. Ήταν μία μεγάλη έκπληξη, διότι πραγματικά δεν έβγαινα από το σπίτι, εάν εξαιρέσει κανείς μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και όταν πηγαίναμε βόλτα με τα παιδιά. Η προσωπική μου ζωή είναι πολύ ήσυχη, οπότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαριάπα.

Και πρόσθεσε: «Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, δεχόμαστε φαγητά και πράγματα με τη διαδικασία του ντελίβερι, οπότε αυτό ίσως είναι ένας λόγος, και η σύντροφός μου πήγε στο σούπερ μάρκετ λίγες φορές. Ένιωθα, όπως πάντα, ότι ήμουν σε άριστη φυσική κατάσταση, ίσως στην καλύτερη, διότι εργάζομαι πολύ σκληρά. Ακολουθούσα το πρόγραμμα προπόνησης και δεν κουραζόμουν, ούτε ένιωθα άρρωστος ή κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης