Μαρινάκης: «Βέβαιος πως η Νότιγχαμ Φόρεστ θα μείνει στην κατηγορία»

«Έχουμε μεγάλα όνειρα γι’ αυτήν»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, ωστόσο μετά την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα μίλησε στο BBC και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, και την προσπάθειά της να μείνει στην Premier League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και το φανταστικό κοινό, όλοι μάς υποστήριξαν. Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο στον Πειραιά, έχεις αυτά τη θετική ενέργεια που σε βοηθά και νιώθεις νικητής από την αρχή».

Για τη Νότιγχαμ και τη διαιτησία στην Premier League: «Είμαι βέβαιος ότι θα μείνουμε στην κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε στα επόμενα χρόνια πού θα έχει φτάσει η Φόρεστ. Είναι μια σπουδαία ομάδα, μας εμπνέει και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και θα δείτε στα επόμενα χρόνια ότι έχουμε μεγάλα όνειρα για τη Φόρεστ.

Είναι αγχωτικό εξαιτίας αυτού που συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς με κάποιες αποφάσεις και την αφαίρεση βαθμών. Οι αποφάσεις των διαιτητών μάς έχουν κοστίσει βαθμούς και αυτό είναι κάτι που έχει επαναληφθεί και επαναληφθεί και αυτό που περιμένουμε από την Premier League και τους διαιτητές είναι να διορθώσουν αυτά τα λάθη. Είναι κρίμα γιατί έχουμε μεγάλη όρεξη για τον σύλλογο και δεν τα παρατάμε ποτέ

Ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπω τρία επαναλαμβανόμενα λάθη που έγιναν από τον ίδιο διαιτητή. Επίσης είχαμε ενημερώσει τον πρόεδρο της Premier League ότι… όλοι οι διαιτητές έχουν μια προτίμηση ποια ομάδα υποστηρίζουν. Δυστυχώς δεν συνέβη τίποτα και δεν έκαναν καμία αλλαγή και μετά είδαμε αυτό που είδαμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα