Μαρτίνς: «Συγκέντρωση, όμορφο θέαμα και νίκη»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (8/11, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ντουντελάνζ, για την 4η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Europa League. Σε μια αναμέτρηση, στην οποία αν κατακτήσει τους τρεις πόντους -ανάλογα και με το αποτέλεσμα στον αγώνα της Μπέτις με τη Μίλαν– διατηρεί ακέραιες τις βλέψεις του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα όμως είναι και ένα παιχνίδι τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τη Super League.

O Πέδρο Μαρτίνς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, επισήμανε πως η ομάδα από το Λουξεμβούργο δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να έχουν το μυαλό στην Ισπανία, ούτε και στο επικείμενο «ντέρμπι αιωνίων». Αλλά να αγωνιστούν συγκεντρωμένοι, ώστε να παρουσιάσουν όμορφο θέαμα και να φτάσουν στη νίκη. Αποτέλεσμα που θα βοηθήσει «πλησιάσουμε στο στόχο της πρόκρισης».

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς, ανέφερε: «Δεν θέλω να κάνω σύγκριση μεταξύ ελληνικού πρωταθλήματος και Europa League. Θα περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με το πρώτο ματς.

»Η Ντουντελάνζ παίζει πίσω, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί μακρινές μπαλιές, αλλά είναι μια ομάδα που θέλει βαθμούς και δυσκόλεψε Μίλαν και Μπέτις. Δεν περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και περιμένουμε ένα ματς που θέλει πολλή προσοχή. Ένα κλειστό ματς απέναντι σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα ατού της».

Τη σημασία του αγώνα για την πρόκριση: «Θα είναι σημαντικό βήμα ενδεχόμενη νίκη. Υπάρχουν δύο ομάδες πάνω από μας στη βαθμολογία, οπότε θα πρέπει να κερδίσουμε για να πλησιάσουμε στο στόχο της πρόκρισης».

Το rotation: «Θα δούμε κάποιες αλλαγές, θα δείτε αύριο».

Αν σκέφτεται το αποτέλεσμα του Μπέτις-Μίλαν: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο δικό μας παιχνίδι, για να παρουσιάσουμε ένα όμορφο θέαμα και να κερδίσουμε. Ό,τι και να συμβεί στο Μπέτις-Μίλαν δεν θα έχει σημασία αν δεν πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς στο δικό μας παιχνίδι».

Την κατάσταση του Χασάν: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, ακόμη και ο Χασάν, με εξαίρεση τον Γκερέρο που είναι τραυματίες. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε ποιοι θα παίξουν».

Αν υπάρχουν παίκτες που σκέφτονται ήδη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν υπάρχει κανένας, να είστε σίγουροι. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, γιατί γνωρίζουμε πως δεν θα είναι τίποτα εύκολο. Θέλουν όλοι να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στην Ευρώπη. Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος. Σκεφτόμαστε μόνο τη Ντουντελάνζ, να είστε σίγουροι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές, έχουν ανυπομονησία να παίξουν στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Διαβάστε επίσης