Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε τέλος στο «θρίλερ» με τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά (φωτό)

Ο αγαπημένος ηθοποιός άλλαξε ορισμένα σημεία στα σχετικά έγγραφα μετά τη γέννηση του μικρού του γιου, Φοίβου

Την αρχική μορφή της διαθήκης του άλλαξε σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao», ο αγαπημένος και σπουδαίος ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Κώστας Βουτσάς.

Αρχικά, είχε γράψει όλη του τη περιουσία στις τρεις του κόρες που έχει αποκτήσει από προηγούμενους γάμους του. Μια περιουσία αρκετά μεγάλη, καθώς περιλαμβάνει ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα στη Μύκονο, χρήματα που έχει μαζέψει από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες που έχει παίξει.

Αφορμή για την παραπάνω αλλαγή στάθηκε η γέννηση του μικρού του γιου, Φοίβου, που απέκτησε με τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού. Στον Φοίβο θέλησε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, κάτι που δεν άρεσε στις κόρες του και έτσι του ζήτησαν να συναντηθούν προκειμένου να βρεθεί μια δίκαιη λύση.

Πράγματι, ο Κώστας Βουτσάς και οι τρεις του κόρες συναντήθηκαν, αλλά στο ραντεβού δεν ήταν η Αλίκη Κατσαβού, καθώς ο ηθοποιός ήθελε να μην την μπλέξει σε όλο αυτό.

Το αποτέλεσμα του ραντεβού είχε αίσιο τέλος καθώς -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- ο ηθοποιός και οι τρεις του κόρες βρήκαν την λύση προκειμένου να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος και όλοι να πάρουν μέρος της περιουσίας τους.

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν αφού μετά από αυτές τις αλλαγές, φαίνεται πως όλοι είναι ευχαριστημένοι!

 

Διαβάστε επίσης