Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε ο Θάνος Πλεύρης στα σενάρια γάμου του πατέρα του

«Γενικά, δεν είναι πολύ ευχάριστο για εμένα αυτή την περίοδο να σχολιάζω γάμους», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ

«Γενικά, δεν είναι πολύ ευχάριστο για εμένα αυτή την περιόδο να σχολιάζω γάμους» είπε ο Θάνος Πλεύρης γελώντας σχολιάζοντας εμμέσως τον επικείμενο όπως όλα δείχνουν γάμο του πατέρα του με πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα, αλλά και δηλώσεις των ιδίων, δείχνουν ότι ο γνωστός για τις εξαιρετικά ακραίες απόψεις του δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης διατηρεί δεσμό με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και ενδεχομένως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και σχολίασε τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάπου εκεί αναφέρθηκε και στο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και προέκυψε και το σχόλιο για τον γάμο του πατέρα του.

«Τα προβλήματά μας είναι αυτά της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα μπω στο κομμάτι του γάμου, γενικώς δεν είναι πολύ ευχάριστο να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο αλλά γενικώς ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή. Εμείς έχουμε επιλέξει να αντιμετωπίζουμε ως πολιτικό πρόσωπο, στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ό,τι ο ίδιος επιθυμεί αλλά δε μπορεί να γίνεται πρόβλημα του τόπου».

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για τους γάμους, αλλά πολύ ευγενικά απέφυγε να απαντήσει: «Θα τους δούμε τους γάμους, τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα