Με εντολή Σαββίδη η Θ4 στα αποδυτήρια, ο ίδιος ο Γκαρσία τους έμπασε μέσα!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ, προσβάλει την ίδια την ιστορία του και την ύπαρξή του. Ο Ιβάν Σαββίδης, αφού μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη τους έβαλε χοντρό χέρι για την ισοπαλία, μετά άφησε τους φανατικούς, που είναι «δικοί» του, φυσικά, να μπουκάρουν στα αποδυτήρια!

Είναι ξεπεσμός και ξετσιπωσιά του Σαββίδη και του Γκαρσία που τους έβαλε μέσα. Που δεν σεβάστηκε τους παίκτες του και εκτέλεσε τις παράλογες εντολές του αφεντικού του. Πώς θα πάει αύριο στα play offs να ζητήσει να τα δώσουν όλα, όταν ο ίδιος έμπασε στα αποδυτήρια τους φανατικούς;

Η είσοδος των φανατικών στα αποδυτήρια με τις ευλογίες του Σαββίδη ήρθαν να προστεθούν σε δυο ακόμα, γεγονότα. Ο Γκαρσία, μετά το τέλος του ματς, είπε ότι πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν. Κατηγόρησε τους παίκτες, δηλαδή.

Κι ακολούθησε η εκπομπή στο Open TV, όπου οι παρουσιαστές χλεύασαν τον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά. Δεν τους κατονόμασαν, φυσικά, αλλά είπαν ότι είχαν πάρει ηρεμιστικά μέχρι να ξυπνήσουν κλπ. Πόσο τυχαία ήταν αυτά τα δυο γεγονότα που ακολούθησαν;

Αυτό το χωρίς προηγούμενο για την τρομοκράτηση των παικτών, την είσοδό τους στα αποδυτήρια, το αποσιώπησαν στην ουσία στο Σαββιδοτεχνείο. Είπαν ότι τους περίμεναν για να τους τα ψάλλουν. Από άλλες πηγές έγινε γνωστό ότι τους έμπασε μέσα ο Γκαρσία, μετά από εντολή του Ιβάν, φυσικά.

Διότι το Σαββιδοτεχνείο, που ξυλοκοπήθηκε ο Πασχαλάκης, δεν το έδειξαν στο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Που τον κρατούσε αγκαλιά ο Καγκάβα. Και ξέρεις και κάτι, ρε, φίλε; Πώς βρέθηκαν όλοι αυτοί στην κερκίδα της Τούμπας; Ποιος τους έμπασε μέσα; Αυτή την δυνατότητα την έχει μόνο ο Ιβάν.

Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει την Ευρώπη. Και στο κύπελλο, άπαξ και βρεθεί με τον Ολυμπιακό στον τελικό, να βαρεθεί να μαζεύει. Μόνο την ΑΕΚ μπορεί να κάνει ζάφτι, ούτε τον ΠΑΣ. Γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαββίδης κι αφήνει τους κολλητούς του να μπουκάρουν στα αποδυτήρια;

Μήπως θέλει να τρομοκρατήσει παίκτες να σηκωθούν να φύγουν; Να ζητήσουν αυτοί να φύγουν, οπότε να μην πάρουν φράγκο; Σου λέει ο άλλος, να φύγω τα γλιτώσω το ξύλο, να πάνε στο διάολο τα λεφτά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα