Ο Ρέμπε έφυγε νύχτα, πάει Νυρεμβέργη! Τι θα κάνουν τα «ορφανά του», θα μείνουν στον ΠΑΟΚ;

Ρέμπε, τέλος για τον ΠΑΟΚ, πάει στην Νυρεμβέργη, γράφει η «Bild». Του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι ο Ιβάν Σαββίδης. Για να μην επωμισθεί καμία ευθύνη ο μόνιμα εγκαταστημένος στο Ροστόφ, τα φόρτωσε όλα στο Γερμανό. Τον έδιωξε και του τα χρεώνει όλα.

Αλλά και να ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ, μετά από αυτά που είδε στο ντέρμπι με τον Άρη, δεν γίνεται. όταν είδε τους σκληροπυρηνικούς της Θύρας 4 να εισέρχονται ανενόχλητοι στα αποδυτήρια και να βρίζουν τους παίκτες, τι να κάτσει να κάνει ο Γερμανός. Σου λέει εδώ είναι τεταρτοκοσμικός σύλλογος, δεν είναι Ευρώπη.

Χρησιμοποιήθηκε ως εξιλαστήριο θύμα ο Ρέμπε, γιατί ο Ιβάν είναι ευθυνόφοβος και τρέμει μην αρχίσουν και τον βρίζουν σύσσωμοι οι ΠΑΟΚτζήδες. Γιατί οι κανονικοί, του τα χώνουν κανονικά. Αν αρχίσουν να τα χώνουν και τα ΠΑΟΚια, τα αρρωστάκια που ακούνε και διαβάζουν μόνο Σαββιδοτεχνείο, μπορεί και να μείνει μόνιμα στο Ροστόφ.

Και το θέμα είναι το εξής: Τι θα κάνουν τα ορφανά του Ρέμπε στον ΠΑΟΚ. Μάνι – μάνι ο Σβαμπ με τον Μουργκ, αντίο σας. Τι θα κάνει ο Καγκάβα, που τα είδε όλα αυτά; Ο Αμπντούλ Μπάμπα που ανήκει στην Τσέλσι; Ο Κρμέντσικ, τι να λέει που είδε να κράζουν συμπαίκτες του; Θα μείνουν για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα