Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο 72χρονος Ιαβέρης

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Τάσος Μαρκουίζος– ο γνωστός σε όλους μας Ιαβέρης, καθώς το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 72χρονος, ήταν θετικό.

Ο θρυλικός οδηγός αυτοκινήτου «κόλλησε» από την 75χρονη σύζυγό του η οποία είχε διαγνωστεί με covid προ εβδομάδας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα μέσα στο σπίτι, έχοντας ήπια συμπτώματα.

Τον ιό «μετέφερε» οικιακή βοηθός που εργάστηκε για κάποιες ώρες στο σπίτι και βρέθηκε και αυτή να νοσεί. Στο σπίτι της οικογένειας στα Κιούρκα βρίσκεται και ο γιος του Ιαβέρη, Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, ο οποίος είναι πλέον σε απομόνωση καθώς ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Το 2018 ο Ιαβέρης έδωσε τον ένα του νεφρό για να μεταμοσχευθεί στον Κωνσταντίνο ο οποίος ήταν νεφροπαθής τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο άνθρωπος που από το 1994 διοργανώνει Σεμινάρια Οδικής Συμπεριφοράς, με διαλέξεις και ομιλίες αφιλοκερδώς σε όλη την Ελλάδα, με αποδέκτες χιλιάδες Ελληνόπουλα στον στρατό, αεροπορία, ναυτικό, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, σε δήμους, κοινότητες, νομαρχίες, αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και στωικότητα την κατάσταση και βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση, χωρίς ωστόσο να έχει το παραμικρό σύμπτωμα. Αισιοδοξεί ότι σε λίγες μέρες θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του θα επανέλθουν υγιείς και δυνατοί.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα