Με “νησιώτικο” αέρα η Καίτη Λιβανού επιστρέφει στον δρόμο του πενταγράμμου

Με το νέο cd με τίτλο το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού», ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τον κόσμο σε Ελλάδα και εξωτερικό

Δυναμική επιστροφή και με αέρα που μυρίζει “θάλασσα”  πραγματοποιεί η Καίτη Λιβανού.

Η τραγουδίστρια με καταγωγή από τη Νάξο, η οποία έχει στο ενεργητικό της 27 χρόνια στο πεντάγραμμο με  10 επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και ένα χρυσό δίσκο κι έγινε γνωστή από τη μεγάλη επιτυχία «Αναπάντητες», επιστρέφει με ένα live cd, ιδανικό για γλέντι και για πολύ χορό.

Το «Νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού», όπως θα ονομάζεται το cd, περιλαμβάνει 40 νησιώτικα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Πάσχα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στο cd της αγαπημένης ερμηνεύτριας με την ξεχωριστή φωνή περιλαμβάνονται δύο νέα της τραγούδια με τη φιλική συμμετοχή του Λευτέρη Βαζαίου, με τον οποίο μάλιστα ερμηνεύει το ένα από αυτά, σε ένα ντουέτο που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Καίτη Λιβανού ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει το κοινό και με αυτό το live cd θα μεταφέρει νοερά όλους σε ένα νησιώτικο γλέντι, από αυτά που στήνει σε κάθε της εμφάνιση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύει, προκειμένου να διασκεδάσει τους Έλληνες ομογενείς…

Διαβάστε επίσης