Μενουδάκος: «Να βγάλουμε ενέργεια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία περί κούρασης»

Δήλωσε ο συνεργάτης του προπονητή της ΑΕΚ για την αυριανή (13/12, 19:00) αναμέτρηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Basket League

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (13/12, 19:00) τον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Basket League. Οι «κιτρινόμαυροι» του νότου έχουν επιβαρυνθεί με συνεχόμενα παιχνίδια και μετακινήσεις. Αλλά αυτό δεν μπορεί ν’ αποτελέσει άλλοθι.

Όπως επισήμανε ο -συνεργάτης του προπονητή τους, Ηλία Παπαθεοδώρου- Δημήτρης Μενουδάκος. Ανέφερε πως οι γηπεδούχοι στο ΟΑΚΑ πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και με ενέργεια, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία περί κούρασης».

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ («aekbc.gr»), είπε: «Παίζουμε απέναντι στον Άρη, μία ομάδα που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εμπειρία στο ρόστερ. Διαθέτει παίκτες που ξέρουν να παίζουν. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι, ότι έχουν νέο προπονητή, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις της ομάδας, κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα τους δώσει ενθουσιασμό.

Εμείς, από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συνεπείς και σοβαροί, να βγάλουμε ενέργεια όπως κάνουμε σε κάθε ματς, και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία περί κούρασης. Αν τα κάνουμε όλα αυτά σταθερά, όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό θα κερδίσουμε το ματς και θα ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία».

 

Διαβάστε επίσης