Μετά από 13 χρόνια το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ξανά στη Θεσσαλονίκη

Μετά από 13 χρόνια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το Σαββατοκύριακο.

Ο ΟΠΑΠ ως Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, στηρίζει τον κλασικό αθλητισμό και σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό event για άνδρες και γυναίκες που πέραν του Πρωταθλητή Ελλάδας, θα κρίνει και τη συμμετοχή ορισμένων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε περίπτωση που πιάσουν τα όρια και τους χρόνους στα αθλήματά τους.

Η είσοδος στο Στάδιο είναι ελεύθερη για το κοινό που μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τα εντυπωσιακά αθλήματα που ολοκληρώνουν μια ιδιαίτερα κοπιαστική περίοδο προετοιμασίας για το σύνολο των Αθλητών.

Τέσσερις ΟΠΑΠ Champions συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή επίδοση και τα μετάλλια. Ο Μιχάλης Αναστασάκης στην σφυροβολία, η Παναγιώτα Δόση στο άλμα εις ύψος, η Κορίνα Πολίτη στα 400 μέτρα και η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν.

Το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων θα μεταδοθεί από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Youtube και το απογευματινό από τη Δημόσια τηλεόραση.

Ο ΟΠΑΠ, μέγας χορηγός του ΣΕΓΑΣ αλλά και του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα