Μήνυση και από Μπαλαούρα για το σκάνδαλο της Folli Follie

Η δήλωση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, αναφορικά με τα όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα, που εμπλέκουν τον ίδιο στο σκάνδαλο Folli Follie.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει ο κ. Μπαλαούρας και προσθέτει: «Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου».

Ολόκληρη η δήλωση Μπαλαούρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος επιθέσεων λάσπης και συκοφαντίας για να πληγεί τόσο η ακεραιότητα μου, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Όπως και την προηγούμενη φορά που δικαιώθηκα και οι συκοφάντες αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, έτσι και τώρα θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον πολιτικό μου χώρο. Για αυτό το λόγο και υπέβαλα σήμερα μηνυτήρια αναφορά για τις ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπο μου. Η αλήθεια θα λάμψει στη Δικαιοσύνη και οι συκοφάντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Μήνυση από Φλαμπουράρη, Χαρίτση και Αραχωβίτη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σήμερα, μήνυση υπέβαλαν και οι τρεις πρώην υπουργοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα