Ο Νορβηγός Μπιόρκαν και ο Μολδαβός Ρέαμπτσιουκ φαβορί για τη θέση του αριστερού μπακ

Φουλάρει για την απόκτηση αριστερού μπακ ο Ολυμπιακός. Εκτός από τον Νορβηγό Μπιόρκαν που παρά την απειρία του από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι μία πολύ καλή περίπτωση αριστερού μπακ στα 22 του, υπάρχουν και επιλογές που θα προτιμούσε ή θέλει ο Μαρτίνς.

Είναι ο Μολδαβός Ρέαμπτσιουκ, κάτοχος πορτογαλικού διαβατήριου και με τα δικαιώματά του να τα έχουν μισά μισά οι Πάκος Φερέιρα και Πόρτο. Για τον 22χρονο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη.

Σύμφωνα με νεότερα πορτογαλικά ρεπορτάζ ο παίκτης θέλει να έρθει αλλά η Πάκος Φερέιρα ζητάει 3.5 εκατ. ευρώ. Υπήρξαν σχετικές αναφορές για τον παίκτη και τον Ολυμπιακό και στην A Bola. Εκτός από τον Μολδαβό διεθνή αριστερό μπακ ψηλά στην προτίμηση του Μαρτίνς είναι και ο 27χρονος Βραζιλιάνος Νταλμπέρτ, αριστερό μπακ χαφ, που ανήκει στην Ίντερ. Είναι και αυτή πάντως μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση. Όμως και να έχει πάντως μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει μία τελική εικόνα των στόχων που θα… κυνηγήσει περισσότερο ο Ολυμπιακός είτε από τη Γαλλία, είτε από την Πορτογαλία είτε από άλλη αγορά. Πάντως οι δύο συγκεκριμένες υποθέσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες και αρκετές πηγές εμμένουν στο ότι η τελική λύση θα προκύψει είτε από την αγορά της Γαλλίας είτε με Γάλλο ή Αφρικανό μπακ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα