Μόλις λίγα λεπτά κράτησε η δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Δεν πρόλαβε καλά – καλά να ξεκινήσει η δίκη των 9 βασανιστών του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και διεκόπη για τις 8 Απριλίου.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, από τον Μάρτιο του 2015, όπου βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη κοντά στη Σχολή, ζητείται δικαίωση. Αλλά η απουσία βασικών μαρτύρων ανάγκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων να διακόψει τη δίκη.

Στο εδώλιο κάθισαν οι εννέα νεαροί συμφοιτητές του αδικοχαμένου Βαγγέλη οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Κρητικού φοιτητή.

Πρόκειται για έξι νεαρούς από τον νομό Ηρακλείου, έναν από τον νομό Ρεθύμνου, έναν από τα Χανιά ενώ ένας ακόμα διαμένει στην Βόρεια Ελλάδα, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 24 ετών.

Η παραπομπή τους αφορά διάφορα περιστατικά ξυλοδαρμών και bullying που σημειώθηκαν σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής του στην Σχολή όπου επίσης ήταν σπουδαστές οι κατηγορούμενοι.

Να υπενθυμίσουμε, πως προ ημερών οι 9 κατηγορούμενοι είχαν δηλώσει φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη και προσπαθούσαν να πείσουν ότι εκείνοι είναι τα πραγματικά θύματα bullying…

Διαβάστε επίσης