Μοναχή με… μάσκα του ΠΑΟΚ στην Ιερουσαλήμ

Η αδελφή Δανιηλία αποφάσισε να γίνει μοναχή στην Ιερουσαλήμ, κυκλοφορώντας, μάλιστα, με μάσκα του ΠΑΟΚ. Η ιστορία της συγκεκριμένης γυναίκας είναι ιδιαίτερη, καθώς βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη σε ένα μοναστήρι της Γαλιλαίας, όπου διαμένει τα τελευταία 10 χρόνια.

Για τη μάσκα του ΠΑΟΚ ανέφερε συγκεκριμένα: «Αυτό ήταν ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο που το ανέβασα στο Facebook. Γιατί το ανέβασα; Γιατί φορούσα χρωματιστή μάσκα για να μην είμαι μαύρη από πάνω ως κάτω και τρομάζει ο κόσμος ειδικά εδώ που ζω και με περνάνε για terrorist (τρομοκράτη στα αγγλικά) Παλαιστίνια και φοβούνται. Και τους λέω, αφού δεν σας αρέσει η χρωματιστή μάσκα και σκανδαλίζεστε να βάλω μία μαύρη τέλος πάντων, αλλά έτυχε να βάλω το σήμα του ΠΑΟΚ».

Ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης αν τυχαία επέλεξε μάσκα του ΠΑΟΚ για να εξηγήσει: «Ε, εντάξει δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλά είναι πιο αυθεντικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, γιατί έχουν και συνθήματα που είναι πέρα από τον χουλιγκανισμό και έχουν μέσα μια σταγόνα από το Βυζάντιο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τον δικέφαλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα