Μόνο ο Μάκης δεν φταίει

Ψάχνει φταίχτες το Σαββιδοτεχνείο, προκειμένου να ρίξει τις ευθύνες για το σημερινό κατάντημα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα που κατακτούσε αήττητη το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια, όχι μόνο βλέπει τον Ολυμπιακό με τα… κιάλια, αλλά κινδυνεύει ακόμη και να μείνει εκτός Ευρώπης.

Οι αστοχίες διαδέχονται η μία την άλλη και ειδικά από τότε που έφυγε για το Ροστόφ ο Ιβάν Σαββίδης, πριν από έναν χρόνο δηλαδή, το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αποδιοργανωθεί. Η κορυφή του παγόβουνου ήταν τα αθεώρητα δελτία που θα στερούσαν από τον ΠΑΟΚ τη συμμετοχή στο Champions League, αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσιζε να κάνει ένσταση. Όμως υπάρχουν δεκάδες άλλα θέματα που αναδεικνύουν ότι ο «δικέφαλος του βορρά» από οικογένεια μετατράπηκε σε μια προβληματική παρέα, στην οποία ο ένας μετά τον άλλο θέλουν να την κοπανίσουν.

Για την εικόνα της… αναρχίας έχουν επιρριφθεί ευθύνες σε Μπράνκο, Φερέιρα, Ρέμπε και Γκαρσία. Προπονητές και τεχνικοί διευθυντές, δηλαδή. Πάντα έξω από το κάδρο βρίσκεται από τους Σαββιδοτέχνες ο Μάκης Γκαγκάτσης, λες και ο κόσμος τού ΠΑΟΚ τρώει κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Γιατί τα πάρε-δώσε των Σαββιδοτεχνών χρόνια τώρα ήταν πολλά. Πάρα πολλά. Οπότε, με το φταίει ο Ρέμπε που φεύγει και αυτοί που έχουν ήδη απομακρυνθεί σχεδόν «καθαρίσαμε». Γιατί αν ο Γκαρσία είναι μαθητευόμενος μάγος και κάνει το αγροτικό του στον ΠΑΟΚ, ο Μάκης τι κάνει; Εμείς ξέρουμε τι κάνει. Οι οργανωμένοι πού και πού κάνουν μια βόλτα από το γραφείο του και εξασφαλίζουν έτσι τα καφεδάκια τους (μεταξύ άλλων…).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα