Μούγκα στην στρούγκα ο Αλέξης για την εθνική «Μακεδονίας» στο EURO 2021! Πώς διασφάλισε ότι θα τα άλλαζαν όλα οι Σκοπιανοί;

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα δει το παιχνίδι των εθνικής ομάδας της «Μακεδονίας» με την Αυστρία; Το απόγευμα στις 7 γίνεται στο Βουκουρέστι στα τελικά του EURO 2021. Ωραίο ματς πρέπει να γίνει.

Να το σοβαρέψουμε: Σηκώθηκε κουρνιαχτός και αφρικανική σκόνη μόλις έγινε γνωστό ότι η Βόρεια Μακεδονία θα κατέβει ως σκέτη «Μακεδονία» στα τελικά του EURO 2021. Ο χαμός του χαμού.

Ανακοινώσεις ο Δένδιας, ο Αυγενάκης, ο Ζαγοράκης έτρεχε να βρει τον Θόδωρο το Θεοδωρίδη, μπας και καταφέρει ν’ αλλάξει το λογότυπο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στα τελικά του EURO.

Και τι να έκανε, δηλαδή, ο Θόδωρος; Να τους έστελνε να ράψουν καινούργιες φανέλες στο ράφτη, ως Βόρεια Μακεδονία; Αλλού είναι το θέμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης, γιατί δεν έβγαλαν ανακοίνωση για την εθνική ομάδα της «Μακεδονίας» που θα παίξει στο EURO; Στέρεψε το μελάνι; Αυτοί υπόγραψαν την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Αλέξης και ο μέγας πολιτικός Νίκος Κοτζιάς.

Δεν έχουνε να πούνε τίποτα που οι Σκοπιανοί θα κατέβουν ως σκέτοι «Μακεδόνες» να παίξουν μπάλα; Ο Αλέξης, με το διορατικό μάτι και το κοφτερό μυαλό, γιατί δεν τουϊτάρει; Του απενεργοποίησαν το λογαριασμό; Να μας πει, πως φρόντισε να διασφαλίσει ότι θα τηρηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια. Άπαξ και ρίξεις μια ματιά στο site έχει δηλώσεις Νοτοπούλου για άσχετα θέματα. Μούγκα στην στρούγκα για την εθνική «Μακεδονίας».

Εδώ, ρε, ο Υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι έκανε δηλώσεις ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι ν’ αλλάξουμε την ονομασία, παρά μόννάχα τις πινακίδες των αυτοκινήτων και ο Αλέξης έκανε μόκο. Μπορεί να σκεφτότανε τις διακοπές.

Σου λέει ο Αλέξης, άσε το Μητσοτάκη να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εμείς κάναμε την παπαριά, άσε τον Κυριάκο να φάει τη λέζα. Κλασικά πράγματα για ΣΥΡΙΖΑ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα