Μπαλτάκος: «Εγώ ήμουν σίγουρος, αλλά δεν ξέρω αν ήταν σίγουροι και όσοι με άκουγαν»

Για την απόφαση αθώωσης του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πολϋιδιοκτησίας με την Ξάνθη μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφερόμενος στην υπόθεση ισχυρίστηκε ότι «έφυγε το στίμα από τον ΠΑΟΚ» , ενώ υπογράμμισε πως ο ίδιος ήταν σίγουρος για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά δεν μπορεί να πει το ίδιο και για όσους τον άκουγαν…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήμουν σίγουρος για αυτό, αλλά δε σημαίνει ότι αυτοί που με άκουγαν ήταν επίσης σίγουροι. Ήμουν απόλυτα σίγουρος από κάθε άποψη. Αυτή η υπόθεση δεν έβγαινε με κανέναν τρόπο. Στην αρχή δεν το πίστευαν ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά να που δεν υπάρχει τίποτα.

Την απόφαση μου τη διάβασε ο Μαυρομάτης, μου είπε ότι η απόφαση όλη είναι ότι δεν κρίνει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μία φράση, εδώ είναι η ουσία. Το σκεπτικό ακόμη δεν το ξέρουμε. Η απόφαση νομίζω θα είναι ομόφωνη, αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που είχα πει το καλοκαίρι. Η υπόθεση έχει λήξει. Πέρασαν έξι μήνες για να φτάσουμε σε αυτό το τέλος, αλλά φτάσαμε.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει στο CAS αλλά δε νομίζω ότι θα έχει διαφορά. Και να πάει, δε θα αλλάξει κάτι. Έφυγε από τον ΠΑΟΚ το στίγμα, αυτή είναι η ουσία. Όταν έχεις μία τέτοια υπόθεση, με πολλούς δικηγόρους, χρειάζεται και κάποιος να κοντρολάρει όλη την υπόθεση κι αυτό το ρόλο είχε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης».

«Το CAS αποφάσισε να επιστραφεί η υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να εκδικαστεί με την ελληνική νομοθεσία και να κριθεί η υπόθεση στη ουσία.

Τώρα που ορίστηκε η επιτροπή εφέσεων, όταν συγκροτηθεί, θα καλέσει τον ΠΑΟΚ εφαρμόζοντας την απόφαση του CAS. Τι είχε πει το CAS; Πάρτε την απόφαση πίσω και δικάστε στην ουσία. Αυτό που ζητούσαμε εμείς. Από εκεί και πέρα, λέμε ότι όταν μπαίνει κάποιος στην ουσία δεν υπάρχει υπόθεση. Είναι αναμενόμενο, διότι δεν υπήρξε ποτέ πολυιδιοκτησία» είπε αρχικά απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ αν η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ είναι αρνητική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα