Μπαράζ Ελλάδα – Τουρκία στο Nations League: Ο Ερντογάν θα βάλει στο… κόλπο και το ποδόσφαιρο, όπως την εθνική μπάσκετ στο ΟΑΚΑ;

Εδώ είμαστε. Η εθνική την κατάφερε την Βόρεια Ιρλανδία 3-1 στην Ριζούπολη και θα παίξει μονό αγώνα μπαράζ με την Τουρκία στις 26 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα για τα τελικά του Euro 2024 που θα γίνει στην Γερμανία.

Το μονό μπαράζ δεν πρόκειται να γίνει, μόνο αν η Ελλάδα ή η Τουρκία προκριθούν στα τελικά του EURO 2024 από τα προκριματικά της διοργάνωσης, η κλήρωση των οποίων θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου.

Αλλού είναι το θέμα. Να περιμένουμε τίποτα παλαβομάρες του Ερντογάν, τώρα που καίει το σίδερο με τα ψευτονταηλίκι του, ότι θα έρθουν βράδυ στην Αθήνα. Ότι θα έρθουν, θα έρθουν, αλλά πως θα φύγουν είναι το ζητούμενο.

Την τελευταία αγωνιστική οι Τούρκοι έχασαν 2-1 από τα Νησιά Φερόες για τέτοιο πράγμα μιλάμε.

Αυτή την εποχή, που ο Ερντογάν μας έχει ζαλίσει τον έρωτα με τους τσαμπουκάδες του, μπορεί να χρησιμοποιήσει και το ποδόσφαιρο, ποιος ξέρει. Για να εξυψώσει το ηθικό του τουρκικού λαού, βέβαια.

Οι Τούρκοι λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Γι αυτό και δεν αποκλείεται ο νεοσουλτάνος ν’ αρχίσει να παίζει και με το ποδόσφαιρο. Να πει τίποτα σαχλαμάρες ότι μας έχουν και άλλα τέτοια.

Ο Ερντογάν το χόντρυνε το παιχνίδι και ό,τι παπαριά κι αν σκεφτεί, την λέει. Που πας μακριά. Όταν έπαιξαν στο τουρνουά «Ακρόπολις» Ελλάδα – Τουρκία στο ΟΑΚΑ, αυτός ο θεατρίνος προπονητής των Τούρκων Αταμάν, το έκανε μπουρδέλο το ματς και τον παρακαλούσε ο Ιτούδης να φύγει από τον πάγκο, όταν αποβλήθηκε

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα