Μπέος: «Ουδεμία διοικητική σχέση έχω με την ΠΑΕ Βόλος»

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αντεισαγγελέα, Νικόλαο Μαργαρίτη, ο οποίος του άσκησε πειθαρχική δίωξη για δυσφήμηση των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων μετά από δημόσιες δηλώσεις του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τόνισε ότι θα υποβάλει μήνυση και αναφορά στον Άρειο Πάγο εναντίον του για παράβαση καθήκοντος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Όπως πληροφορήθηκα κάποιος αθλητικός εισαγγελέας, ονόματι Μαργαρίτης (όνομα και πράγμα;) άσκησε εναντίον μου δίωξη, επιβεβαιώνοντας απλώς την παγιωμένη αρνητική άποψη που υπάρχει για την απονομή Δικαιοσύνης στον τομέα αυτό.

Βλέπετε ο Μαργαρίτης, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον αυτό, δεν γνώριζε καν ότι εδώ και μήνες ουδεμία διοικητική σχέση έχω με την ΠΑΕ Βόλος και συνεπώς εκφράζομαι ελεύθερα ως πολίτης και Δήμαρχος, όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι μου επιτρέπουν, χωρίς να τίθεμαι στην «κρίση» του κάθε Μαργαρίτη.

Ωστόσο ο Μαργαρίτης θα τεθεί προς κρίση καθώς ήδη έδωσα εντολή στους νομικούς συμβούλους μου να υποβάλλουν μήνυση και αναφορά στον Αρειο Πάγο εναντίον του για παράβαση καθήκοντος. Εν τέλει για να προφυλάξουμε την ίδια τη Δικαιοσύνη από τέτοιους «κριτές» και όσους θέλουν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο δίνοντας τέτοιες εντολές. Ελεος πια…”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα