«Μπορεί να μην τελειώσει το πρωτάθλημα»

Την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που προβλέπει ότι με τρία κρούσματα αναβάλλεται ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ζητούν πλέον επιτακτικά από την Super League.

O πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβίλος μίλησε στον ραδιοφωνικό Metropolis για το θέμα και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι αν συνεχιστεί η τήρηση του ίδιου πρωτοκόλλου το πρωτάθλημα μπορεί να μην τελειώσει…

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κινήσεις της ΕΠΟ ώστε να αλλάξει αυτό: «Κινείται σε λογική κατεύθυνση. Αυτό που εφαρμόζει η Ευρώπη είναι απολύτως λογικό ενόψει πανδημίας. Πρέπει να πάμε σε μια λογική με 15 παίκτες γιατί στην πορεία θα έχουμε πολλά παιχνίδια που θα έχουν αναβληθεί. Θα υπάρξει κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

Για την ελαστικότητα στις ημερομηνίες: «Φέτος υπάρχει και το πρόβλημα του Euro. Δεν υπάρχει καμία ελαστικότητα στις ημερομηνίες αυτές. Πέρα από αυτό, το πρόβλημα θα είναι και στην πράξη. Μία ομάδα θα καλείται να παίξει 3-4 παιχνίδια μαζεμένα. Επίσης θα είναι δύσκολο να γίνονται και τα τεστ εκείνη την εποχή. Ο χειμώνας είναι μπροστά μας και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ενδεχομένως με μεγάλα προβλήματα».

Για το αν προκύπτουν προβλήματα ανισονομίας στις ομάδες: «Προκύπτουν προβλήματα ανισονομίας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εδώ μιλάμε για μια κοινωνία που έχει κλείσει. Δεν πάμε να δούμε την ισονομία και την δικαιοσύνη τώρα. Είμαστε σε πόλεμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα