Να τους πει δυο φωνήεντα ο Βρούτσης

Sports Παρασκήνια

O Παναθηναϊκός προχωρά στο κύπελλο, φθάνοντας στα ημιτελικά όπου θ’ αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον ΠΑΟΚ. Οι τόνοι ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ήδη ανέβει, καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος, οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για τη διαιτησία παρά τη νίκη, δεν έμειναν αναπάντητες. Οι δύο ΠΑΕ με ανακοινώσεις τους εξαπέλυσαν σφοδρές επιθέσεις εκατέρωθεν.

Όλα αυτά έρχονται σε μια περίοδο που οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί η βία στα γήπεδα.

Όποια πλευρά και αν έχει δίκιο, όταν σε αυτό το χρονικό σημείο βγάζει ανακοινώσεις που πυροδοτούν το κλίμα, τι θα κάνουν οι φίλαθλοι; Έχουν ήδη προδιάθεση αντιπαράθεσης κι έντασης. Είναι προφανές πως το μήνυμα της κυβέρνησης δεν έχει ληφθεί από κάποιους. Και δυστυχώς αυτοί οι κάποιοι συγκαταλέγονται στις πολύ μεγάλες ομάδες της χώρας.

Κάποιος πρέπει να παρέμβει γι’ αυτή την εικόνα. Γιατί καλές οι κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, αλλά όταν η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, πολλοί είναι αυτοί που θα ξεφύγουν απ’ τα επιτρεπτά όρια. Ο Βρούτσης περνάει νόμους, αλλά όταν το ίδιο το ποδόσφαιρο δεν προστατεύει το προϊόν του, τότε δεν θα έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μήπως πρέπει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού να πει δυο φωνήεντα σε Αλαφούζο και Σαββίδη; Και να τους θέσει επιτέλους προ των ευθυνών τους;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα