ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κορωνοϊός κολλάει παντού, εκτός από τις συγκεντρώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνει»

Η σκληρή απάντηση στην Κουμουνδούρου

Μία ειρωνική αλλά και σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις συναθροίσεις στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

«Κανονικά ασκείται το κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι», απαντά η Πειραιώς.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνει ότι «Ο κορωνοϊός κολλάει παντού, όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Δεν κάνει διακρίσεις, ούτε στις εμπορικές δραστηριότητες, ούτε στις θρησκευτικές τελετές, ούτε στις πορείες που μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βλέπει εστίες υπερμετάδοσης παντού, εκτός από τις συγκεντρώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνει»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Ο κορωνοϊός κολλάει παντού, όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Δεν κάνει διακρίσεις, ούτε στις εμπορικές δραστηριότητες, ούτε στις θρησκευτικές τελετές, ούτε στις πορείες που μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βλέπει εστίες υπερμετάδοσης παντού, εκτός από τις συγκεντρώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνει.

Το απολύτως κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι ασκείται κανονικά στο πλαίσιο που ορίζουν οι έκτακτοι υγειονομικοί κανόνες, τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία δίνει, με μεγάλο κόστος, σκληρή μάχη κατά της πανδημίας.

Είναι εντελώς υποκριτικό όμως από τη μια να καταγγέλλεις σε κάθε έξαρση την κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή αγνοείς προκλητικά τα υγειονομικά μέτρα που η ίδια η επιστημονική κοινότητα προτείνει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα