Νέα συκοφαντική στοχοποίησή τους καταγγέλλουν τα ΕΛ.ΠΕ.

Στην καταγγελία ότι τα ΕΛ.ΠΕ. στοχοποιήθηκαν εκ νέου από δυσφημιστικές αναφορές συγκεκριμένου δημοσιογράφου και πως η εταιρεία θα προβεί στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προάσπιση των δικαιωμάτων και της δημόσιας εικόνας της, προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης (12/4) ο ενεργειακός όμιλος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους τα ΕΛ.ΠΕ. αναφέρουν τα εξής:

«Σήμερα ο Όμιλος ΕΛΠΕ αποτέλεσε εκ νέου στόχο ανοίκειας και δυσφημιστικής επίθεσης από συγκεκριμένο δημοσιογράφο σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου παρουσιάστηκε ως δήθεν σκάνδαλο, που μάλιστα χρήζει διερεύνησης από οικονομικό Εισαγγελέα, η άσκηση δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stockoptions) της Εταιρείας από δικαιούχους-στελέχη της.

»Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται σύμφωνα με τους όρους σχετικού προγράμ¬ματος που έχει εγκρίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων διαδοχικά κατά το 2005, 2014, 2015 και 2017. Η πράξη άσκησης των σχετικών δικαιωμάτων από τους δικαιούχους τους, αποτέλεσε αντικείμενο σχολαστικής ενημέρωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Χ.Α. και του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με το Νόμο.

»Η ΕΛΠΕ Α.Ε. θα προβεί στις κατά νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προάσπιση των δικαιωμάτων και της δημόσιας εικόνας της, την οποία θίγει κατάφορα η προαναφερθείσα δυσφημιστική ενέργεια».

Διαβάστε επίσης