Νεκρή στο σπίτι της η σέξι δολοφόνος του βαρώνου ναρκωτικών Ελ Τσάπο

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της σέξι δολοφόνου του καρτέλ του βαρώνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο Γκουζμάν πριν την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Η 35χρονη και μοντέλο Κλαούντια Οτσόα Φίλιξ βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στην πόλη Κουλιακάν.

Η Φίλιξ, η οποία είχε το παρατσούκλι «Βασίλισσα των Άνθραξ» καθώς φέρεται να ήταν σύντροφος του επικεφαλής της ομάδας Λος Άνθραξ που συνεργαζόταν με το καρτέλ του Ελ Τσάπο για να βγάζει από τη μέση όσους ήθελε ο διαβόητος έμπορος ναρκωτικών.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Φίλιξ ήταν παντρεμένη με έναν διακινητή ναρκωτικών του καρτέλ Σιναλόα με το παρατσούκλι «Ελ Τσάβο Φελίξ» με τον οποίο φέρεται να έχει αποκτήσει τρια παιδιά.

Η αιτία του θανάτου της Φίλιξ παραμένει αδιευκρίνιστη με άλλες πληροφορίες να μιλούν για ασφυξία και άλλοι για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι στη σορό της Φίλιξ υπήρχαν ίχνη αλκοόλ και άλλων ουσιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη, η οποία, πάντως, έχει αρνηθεί κάθε σχέση με τον Ελ Τσάπο, διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο πριν να χάσει τη ζωή της στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίο έφυγε το μοιραίο για την ίδια βράδυ.

Διαβάστε επίσης