Νέο TikTok Μητσοτάκη με παπούτσια… ΝΔ: «Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει»

«Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας», λέει ο πρωθυπουργός στο video

Νέο TikTok ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο οποίο παρουσιάζει τα… νέα παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας, στο πρότυπο των παπουτσιών του ΠΑΣΟΚ.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός λέει «είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους έχουμε τα δικά μας», ενώ η κάμερα παρουσιάζει τα αθλητικά παπούτσια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν το λογότυπο του κόμματος στο πλάι. Τα παπούτσια είναι, φυσικά, μπλε, ενώ στο πάνω μέρος φέρουν την ελληνική σημαία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει τα παπούτσια και λέει «πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση».

Δείτε το νέο TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη:

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Στο γνωστό χιουμοριστικό ύφος των TikTok του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι «θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει», πριν δείξει τον υπουργό Υγείας να λέει «τα λιγουρεύεστε;» και, αντί για βιβλία, να κρατά τα παπούτσια.

Μάλιστα, στο εσωτερικό του παπουτσιού υπάρχει εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λέξη «ντολμαδάκια».

Οι χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν στα σχόλια να γράψουν πόσο πάνε τα παπούτσια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κάποιοι ρωτάνε αν θα βγουν στην αγορά, ώστε να τα αγοράσουν.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Απίθανο βίντεο στο tik tok του ⁦@kmitsotakis που έχω πάλι και την τιμητική μου! Έχει γίνει ο Νο1 tiktoker πάντως για να πουμε την αλήθεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα