Νέβιλ: «Είχα πρόβλημα στη συγκατοίκηση με τον Μπέκαμ»

Ο Γκάρι Νέβιλ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνυπήρξαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πολλά χρόνια. Είχαν εξαιρετικές σχέσεις, αλλά τα δύσκολα άρχισαν στη… συγκατοίκηση.

Η χημεία τους ήταν άριστη στη Γιουνάιτεντ, στον αγωνιστικό χώρο, οδηγώντας την ομάδα σε νίκες.

Ωστόσο, παρά τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν μαζί, ο Νέβιλ αποκάλυψε πως η συγκατοίκηση με τον Μπέκαμ, ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

«Στη Γιουνάιτεντ, ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με τον Μπέκαμ για περίπου έξι μήνες. Μετά ο καθένας μας είχε το δικό του. Ωστόσο, όσο ήμουν με τον Ντέιβιντ, είχα προβλήματα. Πήγαινα για ύπνο στις 9 το βράδυ και ξυπνούσα στις 5 το πρωί. Ο Μπέκαμ έμενε ξύπνιος μέχρι τις 11 και το πρωί σηκωνόταν στις 8. Έτσι με ανάγκαζε να μείνω ξύπνιος και εγώ μέχρι τις 11 ενώ έπρεπε να ξυπνήσω στις 5 το πρωί. Δεν δούλεψε καθόλου αυτό μεταξύ μας.

Επίσης είναι το πιο καθαρό άτομο που έχω δει ποτέ. Εγώ από την άλλη δεν τα μπορώ αυτά. Θέλω να επικρατεί ακαταστασία. Ήμασταν διαφορετικοί στις ζωές μας. Άκουγε μουσική δυνατά ενώ εγώ ήθελα ηρεμία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκάρι Νέβιλ σχετικά με την συγκατοίκηση που είχε με τον Μπέκαμ, κατά το διάστημα τους στη Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα