Νίκη των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί των ιδιοκτητών Γκλέιζερ

Mεγάλη νίκη των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μάχη που δίνουν για αλλαγή του τρόπου που διοικείται ο αγαπημένος τους σύλλογος. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά η οικογένεια Γκλέιζερ τους βάζει ως ισότιμους συνομιλητές στο τραπέζι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο μέλλον στην μετοχική σύνθεση των κόκκινων διαβόλων.

Με ανοιχτή επιστολή του που διαβάστηκε σε φόρουμ συνδέσμων οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τζόελ Γκλέιζερ, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου μαζί με τον αδερφό του παραδέχθηκε την ανάγκη για μία αλλαγή: «Ως ένα από τα ελάχιστα ευρωπαϊκά κλαμπ που κυκλοφορούν στις διεθνείς αγορές πιστεύουμε στην ιδέα της κατοχής μετοχών από τους οπαδούς του συλλόγου.

Εδώ και καιρό το έχουμε θέσει ως ζήτημα με το Manchester United Supporters’ Trust και θέλουμε να συνεχίσουμε και να επιταχύνουμε τις συζητήσεις, ώστε να βρούμε από κοινού λύσεις, πάντα με τις πολύτιμες συμβουλές των οπαδών μας.

Θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη που υπάρχει για μία αλλαγή, με έναν βαθύτερο συμβουλευτικό ρόλο από εσάς (τους οπαδούς) αναφορικά με σημαντικά ζητήματα, όπως τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Επίσης αναγνωρίζουμε την σημαντικότητα των οπαδών σε ότι αφορά την συμμετοχή τους σε σημαντικές αποφάσεις σε κάθε επίπεδο του κλαμπ και δηλώνουμε ανοιχτοί για εποικοδομητικές συζητήσεις για να ενδυναμώσουμε αυτή την αρχή μας.

Αναγνωρίζουμε ότι θα πρέπει να αυξήσουμε τις επενδύσεις μας στο Ολντ Τράφορντ και στο προπονητικό μας κέντρο για να διασφαλίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας παραμένουν από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Αναφορικά με αυτό θα συμβουλευτούμε τους φιλάθλους στις επενδύσεις που θα γίνουν στο γήπεδο, ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία της θέασης των αγώνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα